Η ταυτότητά μας

Κρανίδι, Ερμιονίδα, Greece

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

 
2012-Πρόγραμμα Για Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ερμιόνης"Απόστολος Γκάτσος"
                        

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ,
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
 
                 Κρανίδι, 18/1/2012
                  Αρ. Πρωτ: 24

Ταχ.Διεύθυνση: Κρανίδι

Ταχ. Κώδικας:   21 300
Πληροφορίες: Αξαρλή Δήμητρα
Τηλ. Επικοινωνίας: 27540 23461
 
 

 

 

 

 


Θέμα: «Εκπαιδευτικά προγράμματα Διεθνούς Αμνηστίας»
 

     H Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου συνεχίζει και φέτος για τρίτη χρονιά,  σε συνεργασία με τη Διεθνή Αμνηστία, την υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος  για τα ανθρώπινα δικαιώματα .

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο χώρο της βιβλιοθήκης ή και σε άλλους χώρους, από την βιβλιοθηκονόμο κ. Αξαρλή Δήμητρα και το μέλος της Διεθνούς Αμνηστίας  κ. Πουλή Παναγιούλα.

Παρακαλούμε τους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν με τους μαθητές τους το πρόγραμμα,  το οποίο είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας (Π.Δ. 200  και 201/98  ΦΕΚ 161Α, άρθρο 11 § 4, εδ. β  και άρθρο 13, § 4 εδ. γ,), να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη της βιβλιοθήκης Κρανιδίου στο τηλ. 27540-23461.            

 

O Αντιπρόεδρος

 

Νίκος Παππάς  

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια! Ο Θεός να σας έχει καλά, γιατί προσφέρετε πολλά στον τόπο μας! Κρατήστε γερά στις δύσκολες αυτές εποχές. Η δωρεάν γνώση είναι αξία, είναι βοήθεια στη χώρα μας και στα παιδιά της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στους Δημάρχους που συντηρούν τόσο σημαντικούς θεσμούς, όπως οι δημοτικές βιβλιοθήκες. Οι Δήμαρχοι αυτοί σέβονται το λαό τους, νοιάζονται για τη μόρφωση και για την αγωγή του, και μάλιστα, δε ζητούν χρήματα, σε μια τόσο δύσκολη εποχή.Συγχαρητήρια στην Εφορεία της Βιβλιοθήκης Κρανιδίου, στις Βιβλιοθηκονόμους και σε όλους! Μπράβο, μπράβο, μπράβο! Έτσι η Ελλάδα θα πάει μπροστά, μέσα από τον πολιτισμό της και από τις πράξεις τέτοιων ανθρώπων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή