Η ταυτότητά μας

Κρανίδι, Ερμιονίδα, Greece

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Μαθητικός διαγωνισμός

Η ΝΕΡΙΤ συμμετέχει στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών μικρού μήκους, τον οποίο διοργανώνει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας και στοχεύει στην καλλιέργεια δεξιοτήτων κινηματογραφικής παιδείας και την εξοικείωσή τους με τις διαδικασίες παραγωγής ταινιών μικρού μήκους (μυθοπλασία, ντοκιμαντέρ ή animation).
Στη φετινή διοργάνωση κατατέθηκαν συνολικά 244 ταινίες μικρού μήκους. Οι ταινίες θα αξιολογηθούν από ειδική επιτροπή, στην οποία συμμετέχει εξειδικευμένο προσωπικό της ΝΕΡΙΤ, της Διεύθυνσης Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης του Υ.ΠΑΙ.Θ. και του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. Οι καλύτερες μαθητικές ταινίες θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων την άνοιξη του 2015 και θα προβληθούν από τις διαδικτυακές πλατφόρμες της ΝΕΡΙΤ (www.nerit.gr) και της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης (www.edutv.gr).

ΠΗΓΗ:http://www.nerit.gr/eidiseis/politismos/5o-panellinios-mathitikos-diagonismos-tenion-mikrou-mikous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου